30 cm lagkage til 20-25 personer
Du skal bruge:
Bunde:
8 æg
300 g sukker
300 g hvedemel
2 tsk. bagepulver
Chokolademousse:
200 g chokolade
5 dl fløde
2 pasteuriserede æggeblommer
1 dl varm kaffe
2 bl. husblas
Limemousse:
5 dl fløde
20 g flormelis
Saft og skal af 4 limefrugter
65 g sukker
1 vaniljestang
1 dl yoghurt
3 bl. husblas
Frosting:
6 æggehvider
270g sukker
300g smør
Royal icing +farver
Sådan gør du:
- Bag bunden efter denne fremgangsmåde i en 30 cm form.
- Lav chokolademoussen efter denne fremgangsmåde.
- Lav limemoussen efter denne fremgangsmåde.
- Saml kagen i en form med plastik i kanten som det ses i videoen. Lad den stå på køl natten over.
- Lav frostingen efter denne fremgangsmåde.
- Smør kagen op af to omgange så den bliver helt glat og fin.
- Rør ingredienserne til icingen godt sammen og lav dekorationen ved hjælp af en skabelon (et billede), som printes ud fra Google. Farv icingen i de ønskede farver og brug hjemmelavede kornet eller engangssprøjteposer til at efterligne skabelonen.
God fornøjelse!
Hej Anna,
Det er jeg ked af at høre. Jeg har faktisk ikke haft så meget bøvl med den. Jeg har et par gange kommet smørret i mens den var for varm, men så satte jeg den på køl og piskede den op igen -da blev den luftig som den skulle. Jeg bruger forskellige mærker smør: Lurpak, Arla mfl. Har du set videoen og fulgt instrukserne der? 🙂
Det er som om der er problemer med linksne i denne opskrift??
Tak, jeg kigger lige på det 🙂
Så burde det være fikset. Tusind tak for at gøre mig opmærksom på det!