Vaniljekranse

Vaniljekranse-video

Mindst 150 stk.
Du skal bruge:
375 g blødt smør
250 g sukker
1 vaniljestang
110 g smuttede og meget finthakkede mandler
1 knivspids hjortetaksalt
450 g hvedemel
1 æg

Sådan gør du:

  1. Skrab kornene ud af vaniljestangen og fordel dem i lidt af sukkeret.
  2. Bland smør, sukker og vaniljesukker til det er cremet og tilsæt mandler, hjortetaksalt og mel. 
  3. Når dejen har samlet sig lidt tilsættes ægget og røres ud i dejen, til den er ensartet.
  4. Tænd ovnen på 225 grader.
  5. Fyld nu den færdige dej i en stofsprøjtepose med en “ikke-alt-for-stor”-stjernetyl i enden. 
  6. Sprøjt små kranse ud af massen på et stykke bagepapir og bage dem ca. 7-8 minutter. De skal være godt gyldne. 
Når de er afkølede er de klar til servering -eller klar til kagedåserne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *