Spring til indhold

Squashbrød

Lækkert saftigt squashbrød -og så er det oven i købet nemt at lave:)

1 stort eller 2 mellem

Squashbrød-video

Du skal bruge:
50g smeltet smør
4 dl lun mælk
1dl yoghurt naturel (eller anden surmælksprodukt)
50g gær
2 tsk groft salt
2 tsk sukker
200g groftrevet squash
1 dl friskhakket persille
ca. 800g mel (ikke for meget)

Sådan gør du:

  1. Bland smør, mælk og yoghurt i en skål og opløs gæren deri.
  2. Tilsæt de øvrige ingredienser og ælt dejen godt sammen, det er nemmest i en røremaskine.
  3. Lad dejen hæve i ca. en time.
  4. Slå dejen ud til et eller to brød på en bageplade.
  5. Lad brødet/brødene efterhæve 30 min. og bag dem ved 200 grader i 25-35 min.

Nyd opskriften:D

2 tanker om “Squashbrød”

  1. Hej Nikoline
    Jeg er virkelig meget imponeret over alle de fine opskrifter du har her på bloggen. Det må være skønt at være dine forældre og søskende der bliver forkælet med så meget hjemmebag. Jeg har lagt mig til som følger af din blog og vil helt klart prøve at bage efter dine opskrifter 🙂

    Knus Jane

  2. Hej Jane.
    Tusind tak for din dejlige kommentar! Jeg tror, nej jeg ved, at mine forældre nyder det rigtigt meget;)Tro det eller ej, men mine brødre klager nogle gange over for meget kage 😛 Dejligt at du vil prøve mine opskrifter, send endelig billeder eller læg kommentarer når du har prøvet noget nyt 😀
    Knuz Nikoline.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *