Spring til indhold

Squash cupcakes med Cream Cheese frosting

Her er en lækker opskrift til mange lejligheder!


Squash cupcakes-video

Ca. 26 stk 
Du skal bruge:
3 æg
5 dl sukker
2,5 dl olie (en uden en kraftig smag)
1/4 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
2 tsk vanillesukker
3 tsk kanel
5 dl mel
2,5 dl nødder, hakket (måles af som hele nøder, altså før de hakkes)
5 dl groftrevet squash
1 tsk salt
Frosting:
300 g flødeost
190 g blødt smør
325 g flormelis (måske lidt mere) 
1,5 tsk vanille (-sukker eller -ekstrakt) 


Sådan gør du:

  1. Pisk æg, sukker og olie grundigt sammen i en skål.
  2. Bland bagepulver, natron, vanillesukker, kanel, nødder og mel i en anden skål. 
  3. Bland de tørre ingredienser i de våde, og tilsæt derefter squash og salt.
  4. Hæld dejen i ca. 26 muffinsforme.
  5. Bages ved 200 grader i ca. 18-22 min. 

Frosting:

  1. Pisk smør og flormelis godt sammen -tilsæt vanille og flødeost!
  2. Fordel frostingen over dine cupcakes og du er klar til at servere. 

  Kagerne bør opbevares på køl indtil servering 🙂 

4 tanker om “Squash cupcakes med Cream Cheese frosting”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *