Snebolde konfekt

Havregryn, vanilje, kokos og hvid chokolade….tada 😉

Snebolde-video

30 stk.

Du skal bruge:

2 dl kokos  (80 g) + kokos til tril
2 dl fint havregryn (70g)
1 dl flormelis  (55g)
50 g blødt smør 
1 tsk. vaniljesukker
1 spsk. mælk
150 g hvid chokolade

Sådan gør du:

  1. Bland kokos, havregryn, flormelis, smør, vaniljesukker og mælk til en masse. Hvis det ikke gider at samle sig kan du tilsætte en anelse mere mælk.
  2. Lad massen sætte sig på køl i 20 minutter.
  3. Tril den herefter til små kugler og stil dem på køl mens den hvide chokolade smeltes eller tempereres.
  4. Dyp kuglerne i chokoladen, lad dem dryppe godt af og tril dem til sidst i kokosmel.

De holder sig rigtig fint en måneds tid på køl.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *