Her er nogle lækre scones til fx. morgenmad.
10 stk.
Du skal bruge:
350g hvedemel
2 dl mælk
50g blødt smør
50g flormelis
2,5 tsk. bagepulver
1 tsk. vanillesukker
1/2 tsk. salt.
Sådan gør du:
- Bland alle ingredienserne sammen. (Dejen vil være blød)
- Rul dejen ud til ca. 2 cm. tykkelsen og stik scones ud med et glas eller en udstikker 6 cm.
- Lad dem hvile ca. 10 min.
- Bag dem ved 250 grader i ca. 10 min.
God fornøjelse;)
Et lille tip som min veninde lærte mig: Man behøver ikke skære scones over, de brækker helt af sig selv på midten!
Kan man bruge almindelig sukker?
Muligvis, er ikke helt sikker 🙂
Hvor meget chokolade skal man bruge til scones
Mhhh, jeg kan bedst lide med med chokolade, tror der er ca. 150g grofthakket -bland evt. lys og mørk 😀
Bagte i fredags og de smager fantastisk, men mine hævdede næsten ikke og er meget tunge og tørrer. Har jeg gjort noget forkert eller er det meningen?
De skulle gerne hæve som på billedet, men jeg har svært at sige hvor problemet ligger? Hvis du fulgte opskriften helt burde de blive som på billederne 🙂
-Nikoline 🙂
De er monster lækre og kan godt anbefales, Og bonus at du er rigtig god til at forklare i dine videoer. Men tak for en virkelig lækker og nem opskrift..
Cool bro