Ca. 18 stk.
Du skal bruge:
120 g blødt smør
200 g sukker
1 ½ tsk. vaniljesukker
1 tsk. eddike
1 æg
En smule rød pastafarve (frugtfarve kan også gå, men er lidt tyndt)
210 g mel
2 ½ spsk. kakao
1 tsk. majsstivelse
¼ tsk. salt
¼ tsk. natron
½ tsk. bagepulver
140 g grofthakket hvid chokolade
Sådan gør du:
- Rør smør, sukker, vaniljesukker og eddike godt sammen med en håndmikser til det er lyst og luftigt.
- Tilsæt æg og pisk igen massen luftig.
- Tilsæt frugtfarven så massen får en dyb rød farve.
- Bland de tørre ingredienser og rør dem i dejen.
- Tilsæt til sidst den hvide chokolade.
- Brug en cookiescoop eller en ske til at lægge klumper (på størrelse med en stor spiseske) på en bageplade.
- Bag kagerne ved 190˚C i ca. 12 minutter.
- Lad dem køle af inden de serveres.