Spring til indhold

Rabarber crumble

Denne sommerkage smager absolut himmelsk!

Rabarber crumble-video

Til ca. 6-7 personer

Du skal bruge:
100g havregryn
100g mel
100g sukker
100g koldt smør
Ca. 600g rabarber skåret i mindre stykker
180g rørsukker
1 spsk. maizena
1 vanillestang eller tilsvarende -pulver  

Sådan gør du:

  1. Kom raberber i et ildfast fad. Bland vanillekorn, rørsukker og maizena og fordel det mellem rabarberne.
  2. Læg stanniol over og bag rabarberne i 10 min ved 180 grader.
  3. I mellemtiden smuldres smørret mellem de andre tørre ingredienser, og når rabarberne er bagt fordeles smulderdejen henover og kagen bages yderligere 20 min.
  4. Serveres lun eller kold med vanilleis. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *