Du skal bruge:
Marcipan
Finthakket chokolade
4 forskellige varianter:
Nougat stykker
Marsala eller en anden sød dessertvin
1 spsk kogende vand blandet med 4 tsk nescafe
Lakridspulver
Sådan gør du:
- Del din marcipan i passende stykker og bland dem med enten kaffen, lakridspulveret eller vinen, eller gem et stykke nougat i midten.
- Smag om du syntes det har en passende smag.
- Temperer chokoladen ved at smelte halvdelen over vandbad og blande det med resten af chokoladen.
- Dyp æggene deri og lad den dryppe godt af inden du lægger dem på en plade.
- Dekorer dem evt. med hvid chokolade, krymmel eller kage-glimmer.
Det er nemmest af overtrække dem når de er kolde.
God fornøjelse:)
Hvordan formede du marcipanæggene?
Jeg trillede dem til kugler og pressede dem let i den ene ende, så de blev æggeformede