Spring til indhold

Mit besøg hos Carlo’s Bake Shop i Hoboken, New Jersey

Som tidligere nævt så har jeg været i USA i denne ferie. Vi var i staterne New York, Washington DC og Florida (Key West, Miami Beach, Jupiter mm.)

Da vi var i New York tog vi den ene dag en halvdagstur til New Jersey hvor vi besøgte Carlo’s bakery. Jeg var lidt oppe at køre over det må jeg indrømme for det var fantastisk at se det Cake Boss bageri som man nu har set på tv så mange gange. Hvis ikke I er kendt med programmet Cake Boss på TLC eller på youtube så se at bliv det 😛 Her er en række billeder jeg tog inde i og uden for Carlo’s bakery.

4 tanker om “Mit besøg hos Carlo’s Bake Shop i Hoboken, New Jersey”

  1. Ej hvor spændende! Elsker også Cake Boss, Hvis jeg var dig skulle du prøve deres cannoli de er bare lækre har jeg hørt special når det er fra Cake Bossen 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *