En lækker opskrift til alle årstider.
Ca. 48 stk
Du skal bruge:
140g digestive kiks
4 spsk smeltet smør
450g flødeost
150g sukker
2 æg
1 tsk citronskal
1 spsk citronsaft
1 tsk vanille
1 pose blandede bær
50g sukker
3 tsk majsstivelse
ca. ½ -1 dl vand
Sådan gør du:
- Opvarm ovnen til 175 grader. Kom 48 papirs-mini-muffins-forme i to plader til mini-muffins.
- Kom digestive kiks i en pose og bank med et redskab så kiksene bliver til krummer.
- Bland krummer og smeltet smør godt og kom ½ tsk i hver form. Pres sammen med fingrene så massen bliver kompakt. Bag dem i ca. 6-8 min.
- Bland ingredienserne til flødeostmassen (æggene tilsættes et ad gangen) og fordel massen over formene.
- Kagerne bages yderligere ca. 15 min. ved 175 grader.
- Kog bærmassen i ca. 15 min og køl det ned i køleskabet.
- Kom ca. ½ tsk på toppen af hver kage og sæt kagerne på køl til servering.