Spring til indhold

Min konfirmationskage

Ja så er jeg blevet konfirmeret, og det skulle da bestemt fejres med en stor lagkage. Det hele er lavet fra bunden, og alt pynt er af overtræksmarcipan. Inde i kagen er der lyse bunde, hyldeblomscreme -min egen opskrift, og friske jordbær;) MUMS!

37 tanker om “Min konfirmationskage”

 1. Wow hvor er det flot! Og Tillykke! Hvad smagte kagen af? 😀 Vil du ikke lave sådan en video på hvordan du laver de kager? 🙂

 2. Tusind tak!! 😀 Det er lyse bunde med hyldeblomst creme og friske jordbær. M.h.t videoen som du foreslår, så er det et meget stort arbejde, og videoen ville blive meget lang 🙂 desværre.. Men måske kan jeg vise nogle af trinnene..!?

 3. Den er meget flot, du er og bliver rigtig god til at bage

  Min mor har snart fødselsdag og jeg har planlagt og lave en lagkage til hende. Jeg vil rigtig gerne have din opskrift på hyldeblomst creme. Jeg kunne ikke skrive en mail til dig. Håber du når at ligge den ud 😀

 4. Du kan lige få den her:
  4 blade husblas kommes i koldt vand.
  2 dl hyldeblomssaft (eller mislykket hyldeblomstgele som min mor lavede :P) varmes med en halv tom vanillestang. Kornene fra den halve vanillestang piskes med 5 dl fløde til stift men ikke grynet skum. Husblassen vrides for vand og kommes i den lune hyldeblomssaft og der røres til det er smeltet.
  Hyldeblomstsaften med husblads vendes forsigtigt i vanilleskummet når den er blevet lidt koldere, men stadig helt flydende.
  Cremen kommes på køl i mindst 3 timer inden den fordeles ud på lagkagebunde, cupcakes eller andet.

  Håber det er forståeligt!! 😀 Og pøj pøj med den.

  Ps. Det er min helt egen hjemmelavede opskrift! 😛

 5. Kan du ikke ligge opskriften ind, hvis du vil det ville fantastisk jeg skal nemlig også lave en k. Kage til min søster 🙂

 6. Mange tak for opskriften
  Lige et hurtigt spørgsmål, hyldeblomstsaften: er det rent hyldeblomstsaft eller skal det blandes op med vand.

 7. Hej. Jeg skal selv lave en kage med tre lag til min konfirmation, så jeg ville bare lige høre hvor meget creme der kommer ud af denne opskrift?:))

 8. Hej 🙂
  Jeg er meget interesseret i, hvordan du/man laver siden på din 2. lagkage – fra bunden af. Altså den med perlerne på? Laver man linierne når marcipanen er kommet på kagen, eller gør man det inden? Og hvis man gør det inden – hvordan måler man så ud til hvor linierne skal være så der ikke kommer linier på toppen?
  Håber meget du kan hjælpe mig… Bruger du for resten en linieal eller et redskab til at lave stregerne?
  Med venlig hilsen
  Stine

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *