Ja så er jeg blevet konfirmeret, og det skulle da bestemt fejres med en stor lagkage. Det hele er lavet fra bunden, og alt pynt er af overtræksmarcipan. Inde i kagen er der lyse bunde, hyldeblomscreme -min egen opskrift, og friske jordbær;) MUMS!
Ja så er jeg blevet konfirmeret, og det skulle da bestemt fejres med en stor lagkage. Det hele er lavet fra bunden, og alt pynt er af overtræksmarcipan. Inde i kagen er der lyse bunde, hyldeblomscreme -min egen opskrift, og friske jordbær;) MUMS!
Hvor er du dygtig. Du er jo en hel Mette Blomsterberg. Tillykke
Tusind tak hehe 😉
Tillykke med konfirmationen! 🙂 hvor er det en flot kage, håber du havde det sjovt 🙂
knus fra alle os 🙂
Tak alle jer 😉
Jeg havde en helt fantalastisk dag med venner og familie 😀 Tak skal I have:)
-Knus mig!
Tillykke
Kan man få opskriften på din hyldeblomscreme?
Tusind tak, ja det kan du, måske jeg skriver den ind på bloggen en dag hvor jeg har tid…skriv over mail hvis det haster 😀
Jeg vil også gerne have opskriften på hyldeblomst creme 🙂 ved lejlighed 🙂
Jep 😉
Wow hvor er det flot! Og Tillykke! Hvad smagte kagen af? 😀 Vil du ikke lave sådan en video på hvordan du laver de kager? 🙂
Tusind tak!! 😀 Det er lyse bunde med hyldeblomst creme og friske jordbær. M.h.t videoen som du foreslår, så er det et meget stort arbejde, og videoen ville blive meget lang 🙂 desværre.. Men måske kan jeg vise nogle af trinnene..!?
Den er meget flot, du er og bliver rigtig god til at bage
Min mor har snart fødselsdag og jeg har planlagt og lave en lagkage til hende. Jeg vil rigtig gerne have din opskrift på hyldeblomst creme. Jeg kunne ikke skrive en mail til dig. Håber du når at ligge den ud 😀
Du kan lige få den her:
4 blade husblas kommes i koldt vand.
2 dl hyldeblomssaft (eller mislykket hyldeblomstgele som min mor lavede :P) varmes med en halv tom vanillestang. Kornene fra den halve vanillestang piskes med 5 dl fløde til stift men ikke grynet skum. Husblassen vrides for vand og kommes i den lune hyldeblomssaft og der røres til det er smeltet.
Hyldeblomstsaften med husblads vendes forsigtigt i vanilleskummet når den er blevet lidt koldere, men stadig helt flydende.
Cremen kommes på køl i mindst 3 timer inden den fordeles ud på lagkagebunde, cupcakes eller andet.
Håber det er forståeligt!! 😀 Og pøj pøj med den.
Ps. Det er min helt egen hjemmelavede opskrift! 😛
Ingen tvivl om at du bliver en rigtig god konditor 🙂
Tusind tak skal du ha' 😀
-Nikoline
Kan du ikke ligge opskriften ind, hvis du vil det ville fantastisk jeg skal nemlig også lave en k. Kage til min søster 🙂
Prøv at se overstående…..opskriften kan jeg desværre ikke love kommer;)
-Nikoline
Mange tak for opskriften
Lige et hurtigt spørgsmål, hyldeblomstsaften: er det rent hyldeblomstsaft eller skal det blandes op med vand.
Intet problem 😀 Hyldeblomstsaften er uopblandet 😉 Jeg har kun prøvet med hjemmelavet, men købt må vel være det samme?
Hej. Jeg skal selv lave en kage med tre lag til min konfirmation, så jeg ville bare lige høre hvor meget creme der kommer ud af denne opskrift?:))
Hej, der kommer creme nok til en normalstørrelse lagkage vil jeg mene 😉
Må hyldeblomst cremen godt være i fryseren i et døgn, inden man fordeler den ud på lagkagebunde?
Du kan jo ikke fordele en frossen creme ud på bundene? 😀
Jeg skal lave en kage til på torsdag. Kan jeg lave cremen i morgen ?
Kan hyldeblomst cremen godt være i fryseren i mere en 3 timer, inden den fordeles på lagkagebundene ?
Den skal ikke i fryseren! Man kan ikke fordele en frossen creme! Hvor har du det fra? 😛
Nej fløden kan jo ikke holde sig så længe! Du skal helst lave den dagen før og aller tideligst tirsdag! 😀
Hvor mange personer var denne kage til? 🙂
Hmm, vi var 60, men efter en god 3 retters middag blev der kun spist 2/3 ca 😀
Hej Nikoline
Hvilken mål/størrelse har dine kager ?
Hej 😀
Uh, det har jeg svært ved at huske! Lad mig gætte på: 30cm, 25cm, 20cm og 12-15 cm…..det må være der omkring 😛
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
Hej
Jeg skal lave en lagkage til min fødselsdag.
Kan jeg lave den med hyldeblomst cremen og måske en anden creme???
Det kan du sagtens gøre ja!
Evt. med en jordbær/rabarbercreme hvis du kan få fingrene i rabarber 🙂
Hej 🙂
Jeg er meget interesseret i, hvordan du/man laver siden på din 2. lagkage – fra bunden af. Altså den med perlerne på? Laver man linierne når marcipanen er kommet på kagen, eller gør man det inden? Og hvis man gør det inden – hvordan måler man så ud til hvor linierne skal være så der ikke kommer linier på toppen?
Håber meget du kan hjælpe mig… Bruger du for resten en linieal eller et redskab til at lave stregerne?
Med venlig hilsen
Stine
Du burde få svar ved at se denne video 😀 https://www.youtube.com/watch?v=sTdFQ76sr9Y
Hvor mange er kagen til??
Der var til ca. 75 mennesker 🙂