Macadamia Nut Cookies m. hvid chokolade

De her cookies er et “must try” hvis du spørger mig! De er bare så lækre og meget nemme at lave 😉

Det eneste man skal være opmærksom på med de her cookies er, at de er bedst 1-3 dage efter, de er bagt, og efter det bliver de lidt tørre i det. Men tag og prøv dem ik? 😀

Macadamia Nut Cookies m. hvid chokolade- video

Ca. 40 stk

Du skal bruge:
225g smør eller margarine -blødt
3½ dl sukker
1 1/4 dl brun farin
1½ tsk vanillesukker
2 æg
1 tsk natron
½ tsk bagepulver
½ tsk salt 
6 dl mel
200g grofthakket hvid chokolade
Ca. 160g meget grofthakkede macadamia-nødder (næsten halve) -Jeg plejer at bruge saltede, som jeg skyller godt, da det er svært at finde dem usaltede her i Danmark.  

Sådan gør du:

  1. Rør smør, sukker, brun farin og vanillesukker cremet og lyst med en el-pisker eller i en røremaskine.
  2. Tilsæt æggene og rør/pisk godt.
  3. Bland mel, bagepulver, natron og salt og tilsæt det til æggeblandingen. 
  4. Når dejen er rørt hurtigt sammen så den akkurat er blandet tilsættes nødder og hvid chokolade.
  5. Sæt dejklumper af ca. 1½ spsk størrelse på bagepapir med godt mellemrum og bag dem ved 175 grader i ca. 10 min. 
  6. Lad cookies’ne  køle af på en rist inden de serveres.

God fornøjelse og god påske til alle 😀   

11 tanker om “Macadamia Nut Cookies m. hvid chokolade”

  1. Nå nå 🙂 så må du da give mig en opskrift på dine vidundere…selvom jeg nu er fantastisk glad for mine opskrifter på cookies…deler snart en mere end de 3 jeg har I forvejen:D
    -Nikoline

  2. Hej Nikoline

    Disse Cookies er bare så fantastiske lækre, at jeg også syntes andre skulle smage dem, så jeg lavede dem til mine kollegaer på arbejde – de var begejstrede for dem:-)
    Jeg er nødt til at lave dem igen i dag, da jeg bare må smage dem igen.
    Tak for en god opskrift:-)

    Susanne

  3. Hej Nikoline. Kan man ikke i stedet for hvid chokolade bruge daim og så hakke det og af nødder hasselnødder håber du vil svare elsker også at bage

    1. Hej Christina. Dejligt at du kan lide min blog. Jeg bager normalt ikke ved varmluft med mindre det er angivet i opskriften. Hvis jeg bager med varmluft og det ikke stå i opskriften skruer jeg temperaturen 10-15 grader ned. 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *