Disse lækre cookies er et must try! SÅ GODE!!!!
Ca. 40-45 stk
Du skal bruge:
225 g smør
330 g brunfarin
2 æg
1 tsk. vaniljesukker
1 tsk. natron
1/2 tsk. salt
300 g mel
300 g grofthakket hvid chokolade
25 g lakridspulver
Sådan gør du:
- Bland smør og farin grundigt til det er cremet og tilsæt vanillesukker og æggene et ad gangen.
- Tilsæt resten af ingredienserne på nær chokoladen og rør til det er blandet,
- Rør nu chokoladen i og fordel dejen i små klatter ca. 1,5 spsk størrelse på bageplader med godt mellemrum.
- Bages ved 200 grader i ca. 8-10 min. Endelig lad være med at overbage dem ås de bliver tørre!
Enjoy 😉
Hvilken slags lakridspulver bruger du? …… der findes så mange slags.
Mange tak for alle dine opskrifter i øvrigt :o)
Tusind tak…jeg bruger bare en der hedder lakridspulver fx. fra Johan Bülow, er ikke hjemme så kan ikke lige tjekke hvor min er fra, men man kan få lakridspulver i tiger eller søstrene grene nu om dage 😛 Det er ikke lakridsrodspulver eller lignende!
-Nikoline
Fed blog! Skal have lavet en masse kager! 😉
-Alma
Kan man bruge en anden slags smør end Lurpak?
Det kan du sagtens ja 😀