Spring til indhold

Lagkage i to lag m. sommerdekoration

Denne kage er mit første forsøg på en stablet kage. Jeg er egentligt ret tilfreds med mig selv hehe, men der er da småting som jeg helt klart vil lave om på næste gang så som: opsmøringen (husk rigeligt smørcreme og ikke frossen kage), marcipan arbejdet og at kagen får tid til at sætte sig helt. Men det er bare med at kaste jer ud i det og ikke blive skræmt af jeres fejl, det er jo dem I lærer noget af 😀

Skriv endelig hvis i har nogen spørgsmål:D

Lagkage i to lag m. sommerdekoration-video

Du skal bruge: 
2x Lagkagebunde (altså dobbelt portion, og så fordelt over en lidt større og lidt mindre form, jeg brugte 26 cm og 22 cm, men brug endelig hvad du har og vil)
4x Hindbærmousse fra denne opskrift  

Smørcreme (jeg brugte en palminsmørcreme):
75 g palmin
75 g smør
300g flormelis
1-2 tsk vanille aroma eller essens

En masse marcipan
Farver (anbefaler pastafarver)
Redskaber
Sugrør eller træpinde

Sådan gør du:

 1. Du ser simpelthen bare videoen, og så skriver du en kommentar herunder eller under videoen hvis du har brug for hjælp til noget. På den måde er jeg fri for at sidde her og skrive i lang tid 😀

Rigtig rigtig god fornøjelse!!  

24 tanker om “Lagkage i to lag m. sommerdekoration”

 1. Hej Den Søde Tand.

  Har du en opskrift på en lagkagebund uden æg?
  Jeg har set nogle af dine kager og de ser virkelig gode ud, men jeg spiser ikke æg og tænkte på om du har en alternativ opskrift til lagekagebunde. 🙂

  Hilsen
  Singh

 2. Ja jeg brugte helt almindelig marcipan, men hvis du vil have en god opskrift på overtræksmarcipan (bare så det er nemmere at arbejde med) så se her: 200g marcipan, 25g flydende glukose og 100g flormelis æltes sammen. Hvis du bruger grilspyd vil de stikke lige op gennem den næste kage, så sugrør elller cakepop stick vil jeg foretrække! Og hvis du skal lave mere end 2 lag skal du have et papfad mellem hvert lag! 😀

 3. Hej Kirstine, jeg ville ikke bruge bagepapir da jeg er bange for at det ville suge fugt, men du kan sagtens bruge plastik film hvis du kan få det til at blive i siderne 😀 Håber det lykkes!

  -Nikoline 😉

 4. Hej Nikoline! Elsker din blog og ville spørger om hvor du har købt den kage fad din kage står på? 🙂 Taak

 5. Hej Nikoline
  Hvor mange personer tror du der er til ?
  – og hvor stor en kage ville du tror jeg skulle lave, hvis den var til 50-60 personer,
  og hvis den skulle være rund og i flere etager ?

 6. Hej
  Du har lavet youtube video hvor du viser hvordan man pynter 3 etager kage, med sommee blomster. Har du opskrift til den kage ?

 7. Jeg tænker at hvis du bare skal have en lille ovenpå skal kagebunden ganges med 2,5 i stedet for 2 og moussen skal ganges med 5 i stedet for 4. Til opsmøring ville jeg mene at 100g palmin, 100g smør, 400g flormelis +mælk og vanilje passer fint 🙂
  God fornøjelse!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *