Spring til indhold

Hindbærsnitter

Hindbærsnitter -de er og bliver bare gode!

Hindbærsnitter-video  

Ca. 12 stk.

Du skal bruge:
En portion mørdej <=
Ca. 130g hindbærmarmelade (meget gerne hjemmelavet)
Flormelis
Lunt vand
Tivoli-krymmel  

Sådan gør du:

  1. Lav mørdejen som anvist i opskriften og stil den på køl i en halv time.
  2. Rul nu dejen ud til ca. en bradepandesstørrelse og kom marmelade på den ene halvdel. Undgå at få det helt ud til kanterne. 
  3. Fold den anden halvdel over den med marmelade ved hjælp at bagepapiret og brug en gaffel til at trykke ned i kanterne. stik hul igennem det øverste lag dej så marmeladen har mulighed for at komme af med noget damp.
  4. Bag hindbærsnitten i ovnen ved 200 garder i ca. 15-20 min -til den er gyldent brun.
  5. Lad den køle helt af. Hvis der alligevel skulle have dannet sig en luftbobbel under den bagte dej, så sørg for at få den ud før snitten køler helt af og bliver fast i overfladen. 
  6. Lav en ikke alt for tynd glasur af flormelis og lunt vand og fordel den over snitten. Afslut med krymmel og skær den ud i ca. 12 stk.

  Enjoy 😀 

11 tanker om “Hindbærsnitter”

  1. Super fin video. Tænker de skal prøves inden for den nærmeste tid.
    Dog mangler jeg, at du havde skrevet, hvor mange gram af hver ingrediens man skal bruge til mørdejen, oppe i toppen af opskriften. Er det nået du kan hjælpe med? 🙂

Skriv et svar til Sofie Frost Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *