Hindbærsnitter -de er og bliver bare gode!
Ca. 12 stk.
Du skal bruge:
En portion mørdej <=
Ca. 130g hindbærmarmelade (meget gerne hjemmelavet)
Flormelis
Lunt vand
Tivoli-krymmel
Sådan gør du:
- Lav mørdejen som anvist i opskriften og stil den på køl i en halv time.
- Rul nu dejen ud til ca. en bradepandesstørrelse og kom marmelade på den ene halvdel. Undgå at få det helt ud til kanterne.
- Fold den anden halvdel over den med marmelade ved hjælp at bagepapiret og brug en gaffel til at trykke ned i kanterne. stik hul igennem det øverste lag dej så marmeladen har mulighed for at komme af med noget damp.
- Bag hindbærsnitten i ovnen ved 200 garder i ca. 15-20 min -til den er gyldent brun.
- Lad den køle helt af. Hvis der alligevel skulle have dannet sig en luftbobbel under den bagte dej, så sørg for at få den ud før snitten køler helt af og bliver fast i overfladen.
- Lav en ikke alt for tynd glasur af flormelis og lunt vand og fordel den over snitten. Afslut med krymmel og skær den ud i ca. 12 stk.
Enjoy 😀
hvor meget gr. mel?:)
Du kan finde ud af hvor mange gr. 4 dl er på nettet 😀
-Nikoline
Hvor mange dage i forvejen kan de laves ?
Højst 1-2 dage 😀
Kan mørdejen stå på køl natten over
Det kan den sagtens ja 😀
Rigtig sympatisk video og en god opskrift! Jeg prøver den i morgen og vil også tage brombærmarmelade, tror jeg, mmmm 🙂
kan man brug andre mel
Det har jeg ikke nogen erfaring med desværre 🙂
Super fin video. Tænker de skal prøves inden for den nærmeste tid.
Dog mangler jeg, at du havde skrevet, hvor mange gram af hver ingrediens man skal bruge til mørdejen, oppe i toppen af opskriften. Er det nået du kan hjælpe med? 🙂
Hejsa. Tak skal du have. Du skal bare trykke på ordet “mørdej" så kommer du ind på opskriften 🙂