Spring til indhold

Glutenfri Brownies


Denne opskrift er en gave til alle! Den er god fordi at glutenallergikere kan spise den, den smager himmelsk og den er ubegribelig nem! Dejlig klæbrig.

Den kan vidst godt sættes på “ting jeg skal prøve før jeg dør” listen 🙂

Glutenfri Brownies-video

24 stk.

Du skal bruge:
400g chokolade (hvis du har allergi så tjek, at den er glutenfri)
1 spsk vanillesukker
1 dl sukker
2 dl brun farin
1 dl kogende kaffe eller vand
6 æg
200g smør
2 spsk kakao

Sådan gør du:

  1. Kør chokolade, vanillesukker, sukker og brun farin fint i en foodprocessor eller blender. 
  2. Tilsæt kaffe eller vand og kør massen igen til chokoladen er smeltet en smule.
  3. Tilsæt nu smør og kakao og når det er blendet ud kan du tilsidst tilsætte æggene.
  4. Hæld massen i en bagepapirsforet form (20x30cm) og bag den ved 180 grader i ca. en time.
  5. Lad kagen køle af og skær den ud i 24 kvadratiske brownies.

  Rigtig god fornøjelse! 

11 tanker om “Glutenfri Brownies”

  1. Kan man tilsætte lidt mel, hvis man gerne vil have en fastere konsistens:)?
    Kan man bruge andet end foodprossecor og blender:)?

  2. Hmm, det kan du måske godt…jeg har ikke prøvet! Du kan finthakke din chokolade og blande den med kaffe så det smelter…derefter blander du med sukker, farin og vanillesukker…….så følger du bare opskriften fra punkt 3 🙂 Bare rør det i!

    -Nikoline 😉

  3. hej jeg hedder Nanna.

    jeg har en morter ikke kan tåle gluten, men har du flere gluten fri opskrifter?.
    og hvad nu hvis man ikke 20×30 cm?.
    og kan godt lige dine vidoer de er gode.
    hilsen Nanna

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *