ADVARSEL: Afhængighedsdannende !!!
Det er sandt. De er så nemme at lave at man hurtigt kan komme til at lave dem igen….og igen og igen.
Ca. 20 stk.
Du skal bruge:
½ dl sukker
1 dl fløde
½ dl lys sirup
¼ dl honning
Sådan gør du:
- Hæld sukker, fløde, lys sirup og honning i en skål der kan tåle at komme i mikroovnen. Vælg en mellemstor skål.
- Rør det godt rundt med en ske og sæt skålen i mikroovnen i 5 minutter på 600-700 W.
- Tag skålen ud af mikroovnen. Vær forsigtig, for den er varm. Rør godt rundt i massen inden den sættes tilbage i mikroovnen i 2 minutter mere indtil den får en gylden farve og bliver tykkere.
- Lav en karamelprøve ved at komme lidt af massen ned i et glas iskoldt vand. Hvis det sætter sig og bliver til fast karamel er den klar.
- Hæld karamellen i en lille form med bagepapir på ca. 12×8 cm.
- Sæt formen i fryserne i 30 minutter eller i køleskabet i en time.
- Tag karamellen ud af formen og skær den i små firkanter. Opbevar dem i en plastikbøtte i køleskabet. Du kan også pakke dem ind i små stykker bagepapir hvis du har lyst.