Spring til indhold

Farvede fyldte chokolader

Jeg nyder at udfolde min kreativitet i chokolade, og med denne farveteknik er mulighederne næsten endeløse. Ganske enkelt går teknikken ud på at smelte noget kakaosmør, blande det med noget pulverfarve (som er fedtopløseligt) og male chokoladeformene, inden chokoladen støbes. God fornøjelse!

4 tanker om “Farvede fyldte chokolader”

 1. Hej Super flot alt det som du laver
  Og meget inspirende.
  Jeg har netop færdig gjort 2 slags fyld til fyldte chokolader det er første gang jeg skal forsøge at lave det men jeg håber resten lykkes for mig 🙂
  Glæder mig til at se dit næste indlæg , det altid spændende at kikke forbi din blog.
  Held oh lykke til dig i fremtiden
  Kh
  Marianne.

  1. Hmm, det er et godt spørgsmål. Det kan evt. hænge sammen med, at der er kommet et lidt for tykt lag kakaosmør på formen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *