Chokolademuffins uden mel

De her muffins er virkelig lækre, og rimlig nemme at lave:D  Og så er det jo smart hvis man har gluten-allergi:-) Opskriften er egentligt fra en cupcakebog men syntes næsten det ville være synd med frosting ovenpå de lækre kager.

Ca. 14 stk.

Du skal bruge:
25g kakao
0,6 dl varmt vand
100g smeltet chokolade
100g smeltet smør/margarine
220g farin
75 g malede hasselnødder
3 æg delt i hvider og blommer

Sådan gør du:

  1. Rør kakao med vand til det er jævnt.
  2. Tilsæt chokolade, smør, farin, nødder og æggeblommer.
  3. Pisk hviderne helt stive og vend chokolademassen i hviderne af to omgange.
  4. Fordel dejen over ca. 14 papirsforme, og bag dem ved 180 grader i ca. 45-60 min.

God fornøjelse!;)

Tags:

15 tanker om “Chokolademuffins uden mel”

  1. Ååååårh hvor smart jeg har nemlig en gluten allergiker i klassen så ken jeg jo bage dem så kan hun også være med 🙂

  2. Mine muffins de blev perfekte tusinde tak nikoline du er den bedste og jeg er sikker på at du har en stor chance for at blive konditor

  3. Dejligt at høre -denne opskrift ligger helt klart også i min top 10 på bloggen 😛
    Tak skal du have, ih hvor er det rart at komme hjem efter 3 uger i USA og blive spammet med en hel masse ros 😉 Jeg bliver helt rørt :')
    -Nikoline

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *