Jeg står ofte med en god mængde frosting, når jeg har lavet større lagkager. Det er ærgerligt bare at smide det ud, men ofte står det i mit køleskab i en måneds tid før jeg indser, at jeg ikke får det brugt. I stedet er det derfor oplagt at følge denne opskrift og lave en lækker kage ud af det. 

Chokoladekage af frostingrester -video 

Du skal bruge:

Ca. 200 g frosting -hovedsageligt baseret på smør og sukker
1 tsk. vaniljesukker 
3 æg 
100 g sukker
1 stor dl kakao
1 dl mel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. fint salt

Sådan gør du:

  1. Hæld frostingen i en skål og smelt den kort i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Tilsæt æggene og pisk godt.
  3. Kom de resterende ingredienser i og pisk til dejen er jævn.
  4. Hæld dejen i en form på ca. 25×20 cm og bag den ved 200 grader i omkring 20 min.
  5. Lad kagen køle af inden servering. Den kan evt serveres med lidt glasur på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *