Ca. 16 stykker
Du skal bruge:
Kage:
250g mel
300g sukker
1 tsk vaniljesukker
80g kakao
2 tsk. natron
1 tsk. bagepulver
2 æg
2,5 dl kaffe
1 spsk. citronsaft
2,5 dl mælk
125g smeltet smør eller margarine
Chokoladebudding:
30g kakao
135g sukker
3 spsk. majsstivelse
Lidt salt
50g hakket mørk chokolade
30g smør
5 dl mælk
Frosting:
75g smør
0,75 dl mælk
270g sukker
175g hakket mørk chokolade
Sådan gør du:
- Bland mælk og citronsaft.
- Bland nu alle de tørre ingredienser til kagen og tilsæt resten af ingredienserne lidt ad gangen så du får en ensartet dej.
- Hæld den tynde dej i en lille bradepande og bag den ved 175 grader i ca. 45 min.
- Bland de tørre ingredienser til buddingen og tilsæt mælken lidt ad gangen.
- Varm blandingen op mens du pisker og lad den koge i 1 min.
- Tilsæt nu smør og chokolade og rør til buddingen er ensartet.
- Prik huller i kagen med skaftet på en røreske eller lignende og hæld derefter buddingen hen over kagen. Bank kagen et par gange i bordet så buddingen løber ned i hullerne.
- Stil den på køl et par timer.
- Glasuren laves ved at bringe smør, mælk og sukker i kog og lade det koge i ca. 30-40 sekunder inden det tages af varmen og blandes med chokoladen.
- Fordel denne frosting over kagen og lad kagen stå på køl til servering -allerhelst natten over.
Skær kagen ud og server.
skal kaffen være stærk?
Den er genial:) Ovenstående kage i den ene hånd og så det danske svar på Fifty Shades of Grey: ebogen Direktørens sekretærer i den anden hånd!! Så bliver det altså ikke bedre;)
Den skal bare være normalt brygget 😀