Spring til indhold

Chokodadler

Chokoladeovertrukne dadler er en snack, der er meget let at undervurdere, har jeg erfaret. De smager simpelthen så godt! Jeg kan godt lide at servere dem let frosne. Jeg tager dem gerne ud af fryseren 5 min før servering, og så synes jeg de er perfekte, da de har lidt ekstra sejhed. Det er de bedste naturlige karameller med chokolade.

Chokodadler-video

Du skal bruge:
30 dadler
Ca. 150 g 55-60% chokolade

Sådan gør du:

  1. Fjern stenene fra dadlerne ved at presse lidt i den ene ende og hive stenen ud i den anden ende.
  2. Læg alle dadlerne på et spækbræt på med et stykke bagepapir.
  3. Temperer chokoladen. Gør det evt. ved at smelte halvdelen af chokoladen forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad, og rør derefter den usmeltede, finthakkede halvdel i. 
  4. Dyp dadlerne i chokoladen, placer dem på bagepapiret igen og stil dem i fryseren, hvis du ønsker at servere dem let frosne. 

  God fornøjelse og god 3. søndag i advent! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *