En lækker og luftig opskrift på burgerboller.
Burgerboller-video
Ca. 16 stk
Du skal bruge:
50g gær
2 dl mælk -gerne med højt fedtindhold
4 dl lunkent vand
2 tsk salt
2 tsk sukker
2 spsk olie
Ca. 1 kg mel (du kan erstatte lidt af det med groft mel)
Evt. æg og sesamfrø til pensling og drys.
Sådan gør du:
- Opløs gæren i lunkent vand og tilsæt resten af ingredienserne -melet lidt efter lidt.
- Ælt til dejen er helt ensartet og lad den hæve i mindst 1/2 time.
- Del dejen i Ca. 16 stykker som rulles til boller og trykkes flade på bagepapir.
- Lad dem efterhæve i yderligere 1/2 time.
- Forvarm ovnen på 225 grader og bag bollerne i ca. 12 min.
Jeg håber I bliver lige så glade for denne opskrift som jeg er!