Spring til indhold

Appelsin cupcakes

Appelsin cupcakes-video

Ca. 18 stk

Det skal du bruge:
4 dl Mel
2 1⁄2 dl Sukker
1⁄2 tsk Salt
2 tsk Bagepulver
2 Store æg (blommer og hvider adskilles og hviderne piskes stive)
1 tsk Vaniljesukker
1 dl Appelsinjuice
125 g Smør (blødgjort) 
Fintrevet skal af en eller ½ appelsin.

Sådan gør du:

  1. Tænd ovnen på 175 grader, så den er varm når ingredienserne er klar. Smør, sukker, æggeblommer, appelsinskal og vanille blandes i en skål til blandingen har en cremelignende konsistens.
  2. Mel, bagepulver og salt blandes og tilsættes gradvist under omrøring sammen med appelsinjuice.
  3. Æggehviderne piskes stive og vendes i dejen.
  4. Dejen fyldes i muffinsforme til disse er ca. ½ fulde.
  5. Muffinsformene stilles i ovnen og bages på midterste ovnrille i omkring 15 minutter eller indtil man kan stikke en tandstikker i midten af kagerne uden dejen klistrer fast.
  6. Lad til sidste de fine appelsin cupcakes køle af på en bagerist og pynt med din ynglings icing ( evt. en smørcreme med appelsin saft og skal).   God fornøjelse;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *