En nem og lækker Cheesecake. Perfekt hvis det skal gå lidt hurtigt.
Ca. 8 personer
Du skal bruge:
50g smør
100g knuste makroner
25g finthakkede hasselnødder
1 ds ananas
1/2 dl saft fra ananasdåsen
150g flødeost
3 dl ymer
4 spsk flormelis
2 tsk fintrevet citronskal fra en usprøjtet citron
3 blade husblas
Sådan gør du:
- Rør smør, makroner og nødder sammen i en gryde. Pres derefter massen tæt sammen i en rund 20 cm. form eller kagering (uden bund) på et fad. Sæt det i køleskabet i mindst 20-30 min.
- Læg husblassen i koldt vand.
- Rør flødeost, flormelis og citronskal sammen til det er ensartet og tilsæt ymer.
- Vrid husblassen fri for vand og smelt den med ananassaften kort i mikroovnen eller i en lille gryde.
- Rør det i massen mens du pisker så der ikke dannes klumper ved chokket.
- Skær ananasringene i mindre stykker og vend dem i massen.
- Hæld det hele over bunden og ryst evt. formen lidt for at jævne det ud. Stil kagen på køl natten over eller mindst 3 timer. Fjern formen og så er den klar til servering.
God fornøjelse!
Kan man godt udskifte annanasen ud med hindbær ? 🙂
– Elsker dine videoer og kager <3
Uh, det kan måske godt tænkes, men jeg må være dig svar skyldigt 🙂
Tak, og vend da lige tilbage med et resultat hvis du kommer så langt!
/Nikoline <3