Spring til indhold

Fyldte chokolader med Baileys’

Fyldte chokolader med Baileys’-video

Ca. 20 stk.

Du skal bruge:

Ca. 250 g mørk chokolade
100 g mælkechokolade
3 spsk. Baileys’
4 spsk. piskefløde

Sådan gør du:

  1. Kom mælkechokolde og fløde i en skål og smelt det forsigtigt i mikroovnen eller over vandbad. Tilsæt Baileys’ og lad det stå på køkkenbordet til det skal bruges.
  2. Temperer den mørke chokolade som vist her og fyld formen op. Bank formen godt ned i bordet for at undgå luftbobler og vend den derefter på hovedet, så chokoladen løber ud. Bank godt på formen, så der kun er et tyndt lag tilbage.
  3. Skrab formen ren for chokolade og lad det størkne mens formen stå på hovedet.
  4. Kom den stuetempererede ganache i en sprøjtepose og fyld chokoladeskallerne op. Efterlad lidt plads til at lukke skallerne.
  5. Temperer nu chokoladen igen og luk formen af.
  6. Når chokoladen er størknet vendes skallerne ud, og de opbevares gerne køligt indtil servering.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *