Her er en lækker opskrift til mange lejligheder!
Squash cupcakes-video
Ca. 26 stk
Du skal bruge:
3 æg
5 dl sukker
2,5 dl olie (en uden en kraftig smag)
1/4 tsk. bagepulver
2 tsk. natron
2 tsk vanillesukker
3 tsk kanel
5 dl mel
2,5 dl nødder, hakket (måles af som hele nøder, altså før de hakkes)
5 dl groftrevet squash
1 tsk salt
Frosting:
300 g flødeost
190 g blødt smør
325 g flormelis (måske lidt mere)
1,5 tsk vanille (-sukker eller -ekstrakt)
Sådan gør du:
- Pisk æg, sukker og olie grundigt sammen i en skål.
- Bland bagepulver, natron, vanillesukker, kanel, nødder og mel i en anden skål.
- Bland de tørre ingredienser i de våde, og tilsæt derefter squash og salt.
- Hæld dejen i ca. 26 muffinsforme.
- Bages ved 200 grader i ca. 18-22 min.
Frosting:
- Pisk smør og flormelis godt sammen -tilsæt vanille og flødeost!
- Fordel frostingen over dine cupcakes og du er klar til at servere.
Kagerne bør opbevares på køl indtil servering 🙂
Hej nikoline hvilken tyl har du brugt her?
Vh sumi
Hej Sumi, her har jeg brugt en 2D tyl 😀
Mvh. Nikoline
Hej Nikoline
Hvorfor skriver du at der bliver til 26 stk når der kun bliver 15.
Mvh. Sylwia
Hej Sylwia, jeg fik 26 kager ud af denne portion -du må have lavet dine større tror jeg 🙂
Mvh. Nikoline