Det er så skønt med en af disse til morgenmad, mellemmad eller eftermiddagsmad!
Ca. 20 stk.
Du skal bruge:
1 ds kondenseret mælk ca. 400g
250g havregryn
75g kokosmel
100g tørrede tranebær
125g blandede frø fx. sesamfrø, græskarkerner, hørfrø og solsikkekerner
125g hele mandler med skal
Sådan gør du:
- Varm mælken op uden den koger men så den bliver mere flydende.
- Bland alle ingredienserne, og kom det i en form med bagepapir. Den skal være ca. 20x30cm. Hvis du laver dobbelt portion kan du bruge en bradepande (ca. 30×40). Pres massen ned i formen med dine hænder eller en skraber så den bliver jævn.
- Bag dem i ovnen på 130 grader i ca. 1 time, eller til de er gyldenbrune. Jeg giver 75 min hvis jeg laver dobbeltportion.
- Lad dem køle 15 min inden du skærer dem ud i en ønsket størrelse.
- Opbevar dem i en kagedåse. De skal helst spises inden for 2 uger.
God fornøjelse;)
hej, hvad er kondenseret mælk? just asking! 🙂
Det er mælk som er kogt ind og sødet med sukker (i hvert fald sødet kondenseret mælk) Købes i netto, Superbrugsen, Grønthandlere mm.
Når du skriver 125g blandede frø er det så 125g af hver eller tilsammen?
Det er tilsammen 😉
hej
kan man evt bruge andet end kondenseret mælk?
Ikke lige til denne opskrift desværre ::)
//Nikoline