Spring til indhold

Muslibarer

Det er så skønt med en af disse til morgenmad, mellemmad eller eftermiddagsmad!

Muslibarer-video

Ca. 20 stk.

Du skal bruge:
1 ds kondenseret mælk ca. 400g 
250g havregryn
75g kokosmel
100g tørrede tranebær
125g blandede frø fx. sesamfrø, græskarkerner, hørfrø og solsikkekerner
125g hele mandler med skal 

Sådan gør du:

  1. Varm mælken op uden den koger men så den bliver mere flydende. 
  2. Bland alle ingredienserne, og kom det i en form med bagepapir. Den skal være ca. 20x30cm. Hvis du laver dobbelt portion kan du bruge en bradepande (ca. 30×40). Pres massen ned i formen med dine hænder eller en skraber så den bliver jævn.
  3. Bag dem i ovnen på 130 grader i ca. 1 time, eller til de er gyldenbrune. Jeg giver 75 min hvis jeg laver dobbeltportion. 
  4. Lad dem køle 15 min inden du skærer dem ud i en ønsket størrelse.
  5. Opbevar dem i en kagedåse. De skal helst spises inden for 2 uger.

God fornøjelse;)

6 tanker om “Muslibarer”

Skriv et svar til Ella Dahl Jespersen Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *