Super nemme og så lækre marengskys.
Ca. 60 stk.
Du skal bruge:
4 æggehvider
2 3/4 dl sukker
Tilsæt evt. pastafarve hvis du har lyst 😉
Sådan gør du:
- Pisk æggehviderne stive.
- Tilsæt sukkeret over 2-3 omgange hvor der piskes grundigt mellem hver gang.
- Pisk nu 3-5 min til massen er sej.
- Kom massen i en sprøjtepose og sprøjt små kys ud på en plade med bagepapir eller brug en ske.
- Bag kagerne ved 100 grader i mellem 1 og 1,5 time.
- Lad dem køle helt af inden de nydes. Opbevares i en lufttæt beholder.
Enjoy 😉
Hej
skal de Marengskys være i ovnen i 1½ time og forbliver de stadig hvide efter de kommer ud fra ovnen?
V.H Anja
Ja lige præcis og ja de bliver som på billedet 😉
Hej kan man godt bruge frugtfarve i stedet for pastafarve?:)
Hej 😉
Det kan du godt hvis du ønsker en svag farve over hele marengsen. Det dur ikke op ad siderne på en sprøjtepose, og heller ikke i for store mængder i massen 🙂
-Nikoline
HVORDAN LAVET DU DIN HJEMMESIDE HVAD HEDDER PROGRAMET
Det her er desværre ikke en hjemmeside, men kun en blog -betyder at der er lidt flere begrænsninger på denne her end på en hjemmeside.
Gå ind på blogspot.dk mener jeg 😀
Hej, hvor mange dl er det altså hvor mange gang tager du dl kop i
Hej, jeg forstår desværre ikke helt hvad du mener? 🙂 Altså der skal bruges 2 og 3/4 dl sukker 😉
MMMh dem må jeg prøve 😀
Helt sikkert! Dem skal du da prøve 😛
Hej Nikoline!<3 Jeg elsker dig og dine videoer! Jeg er kun 11 men elsker at bage;) Jeg har prøvet 3 opskrifter på marengskys, og det var kun din som der blev som jeg ville have den;D De andre blev sådan helt…. svært at forklare men ikke gode;) Knus<3
Hvor er du sød! dejligt at høre at opskriften levede op til dine forventniger! 😀
-Nikoline 😉
Hej Nikoline jeg næsten set alle dine videoer, men der er en ting jeg har undret mig over, hvor gammel er du enlig?:-)
Hej..
Tak! Jeg er 15 år 😉
-Nikoline
du skal tage 2 3/4 sukker i forpokker
Hej Nikoline 🙂
Er det pastafarven der har lavet de forskellige farver eller har du efter bagningen farvet kyssene? 🙂
Jeg har farvet en smule af massen i tre kraftige farver, derefter kommer jeg farverne op ad siderne på sprøjteposen og kommer den resterende hvide masse i midten 🙂
Nikoline 😉
Hej.
Kan man godt komme ædke i margns det skulle vist søger få at de ikke bliver for søde
Uh, jeg ved ikke helt hvordan eddike reagerer i marengs desværre 🙂
De smager mega godt!! Har lige lavet nogle:) elsker dine videoer:)
jeg har lige bagt dem og der bliver til 3 fyldte plader i´m so happy Ps. elsker bare dine vidioer 😀
Hej
jeg er 10 og elsker og bage. Jeg elsker dine videoer og dine opskrifter og måske skal jeg igang med at lave de der kys kager. Og hvis en dag jeg kom til at møde dig ville det være en drøm og det er det alerrede. Knus mig
Tusind tak 😀 Nurh!
Den søde tand er den bæste youtuber søde du er god nej ikke bare god men supper gooood
Hej de smagte godt tak for opskriften de er beder en min mors
Hej:)
Kan man tage vaniljesukker i halvdelen af potionen?:-)
Det kan man sagtens 🙂
Hejsa!
Jeg har prøvet at lave dem nu her, og da jeg piskede æggehviderne og de blev stive var det fint. Jeg begyndte så at tilsætte sukkeren, og, så er massen bare blevet tyndere, og tyndere.. Nu prøver jeg én gang mere, og krydser fingre!
– Men hvad kan det skyldes? ♥
Hej 🙂
Det er svært at sige hvad det skyldes, men hvordan gik anden omgang? 😉
-Nikoline
Det lykkedes heldigvis anden gang, og jeg har lavet dem siden.
Ved ikke hvad der skete førte gang! ☺
Ser nemt ud skal lave dem på lørdag. Ps. Glæder mig ��
hvor køber man pastafarve hende
wow, de blev gode, 5 stjerner
hej nikoline jeg har lige bagt dem og de er super gode
Hej Nikoline
Kan man godt putte flere plader med marengs ind i ovnen på en gang?��
Ja du kan bage dem på varmluft ved 95 grader 🙂
Hej Nikoline��
elsker dine videoer de er super nemme at lave��
Din marengs kys smager såh godt Tusind tak for dine opskrifter☺
Hej Nicoline
hvor lang tid kan kyserne holde i en lufttæt beholder???
Ca. 2-3 uger vil jeg sige 🙂
Kan man komme vanilje sukker i?
Ja det kan du tro 🙂
Hej god opskrift men hvis man skal have det på en kage hvordan sætter man dem så fast???
Hej Nikoline.
Jeg er i gang med at bage dine marengskys, og jeg vil prøve at bage med kakao, men det bliver bare flydende, og jeg har prøvet at piske det i og vende det forsigtigt, har du forslag til hvad jeg kan gøre, eller hvad jeg gør galt? Jeg elsker forresten alle dine videoer��
Hej med dig.
Tak skal du have. Først pisker du marengsen fuldstændig stiv, og derefter kan du tilsætte kakao. Du burde kunne piske det i uden problemer hvis marengsen i forvejen er stiv 🙂
Hei! Hvilken type “tipp” bruker du?
En stjernetyl. Jeg ved desværre ikke, hvilken det specifikt er, jeg bruger.