Dette er bare en fantastisk icing;) Den egner sig desværre ikke til at stå på køl i længere tid….max et par timer da den ellers vil blive helt skummet i stedet for en tæt marengs.
Du skal bruge:
220g sukker
0,8 dl vand
2 pasturiserede æggehvider
Sådan gør du:
- Bring sukker og vand i kog i en lille gryde.
- Kog det uden omrøring i 5 min.
- Pisk hviderne stive.
- Når siruppen er færdig hældes den i hviderne mens der piskes.
- Pisk ca. 10 min. eller indtil du har en tyk og luftig marengs.
God fornøjelse 😀
Hvor er din røremaskine fra? og hvad hedder den, for der findes mange kenwood røremaskine.
Denne kommentar er fjernet af forfatteren.
http://www.kitchenone.dk/kenwood-kokkenmaskiner/2530-kenwood-km020-major-titanium.html?utm_source=kelkoodk&utm_medium=cpc&utm_campaign=kelkooclick&utm_term=Kenwood+Major+Titanium+KM020#
Har kan du se den;) Jeg har også lagt et andet link på facebook da du spurgte mig der:D
-Nikoline
Kan man bruge æggehvider der har været frosset ned?
Det kan du sagtens ja, lad dem bare tø op ved stuetemperatur -men husk at de skal være pasturiserede for at undgå salmonella 😉
Jep, de er pasteuriserede! Super 🙂
Hvordan med nedfrysning af de færdige cupcakes? Jeg har god erfaring med at fryse cupcakes med alm smør-icing – det er så fedt at kunne tage flotte cupcakes op fra fryseren på dage, der er travle. Men hvordan vil disse med royal icing reagere på en tur i fryseren?
Og størkner de på samme måde efter en nat i køleskabet, som når man laver det med smør og flormelis? Jeg har prøvet den færdige icing fra specialkøbmanden, men jeg synes den er træls, fordi den kun størkner minimalt… Så de er meget uhåndterlige efter min mening.
Forresten, stor ros til din blog og dine videoer. Blev opmærksom på den for få dage siden og har været godt rundt nu. Gode tips og ideer – der er nok at gå i gang med!
Har du noget sted vist, hvordan man laver en pæn afslutning på bundkanten af en lagkage overtrukkket med fondant? Jeg har prøvet med icing, men synes ikke det bliver pænt. Du har en fin tofarvet på din påskelagkage?
En del af den kommentar er vidt besvaret på facebook 😀
Icingen her størkner ikke da den jo ikke er baseret på nogen form for fast fødevare. Den er ikke god til detaljer som en normal smørcreme og skal faktisk helst opbevares ved stuetemperatur. Du kan selvfølgelig godt lave detaljer med dem, men skarpe kanter på fx. en rose er svært at få et godt resultat ud af med den her icing.
Tusind tak for rosen, er glad for at jeg kan være til hjælp, inspiration mm.
Jeg kan godt vise det i en video næste gang jeg laver en afslutning med frosting, men ellers tjek videoen om "Chokoladekage m. frosting" det er dog bare på toppen af kagen, men samme princip.
knus Nikoline. 😉
Ok den video tjekker jeg ud, tak! Og tak for alle svarene 🙂
Er det to bæger pasturiserede æggehvider (: ?
Nej det er to æggehvider 😀
Der er kun 1 1/2 æggehvider i et bæger /: .
Så du bruger 1 du kun et bæger (: ?
Nej jeg bruger 2 æggehvider som jeg skriver 😉 Så bruger jeg 1 bæger og 1/3 bæger….hvis jeg bruger DANÆG. Hvis jeg bruger dem fra Rema 1000 er der jo andre mål mener der er 1 1/4 æggehvide i hvert bæger eller noget. 😀
Kan man lave den og stille den ind i køleskabet og så bage kagen uden at eer skar noget
Den egner sig desværre ikke til at stå på køl i længere tid….max et par timer da den ellers vil blive helt skummet i stedet for en tæt marengs.
– Nikoline 😀
hvor mange muffins/cupcakes er der til?
Hmm, jeg vil sige omkring 15-18 med top 😀
hvor meget er 0,8 dl vand er det 8 dl vand
Det er en smule mere end 3/4 dl vand 🙂 80 ml
Skal ens muffins være kolde før man putter det på dem? 🙂
Ja det skal de, så frostingen ikke smelter 😉
Kan italiensk marengs fryses, evt i en sprøjtepose?
Mvh Hanne
Hej Hanne. Det tror jeg desværre ikke den kan. Mvh. Nikoline 🙂
Den frosting du har oven på dine regnbue muffin, er det denne opskrift? 🙂
– rigtig god side, med mange gode tips og ideer. 🙂
Det er det nemlig 😀
skal royal icing piskes til den er kold ?
hvis ikke, skal man så bare piske i 10 min. og vente med at sproyte den på cupcakes til den er kold ?
Dette er ikke royal icing, men denne skal piskes til den er stuetemperatur og fast 🙂
Ændre det meget på icingen hvis man rører i sukkeret?
Nej det gør det ikke 😀
Pingback: Chokoladecupcakes m. hindbærfyld og italiensk marengs frosting – Bage-bloggen
Pingback: Påske cupcakes – Bage-bloggen
Pingback: Regnbue cupcakes – Bage-bloggen