Spring til indhold

Italiensk marengs frosting

Dette er bare en fantastisk icing;) Den egner sig desværre ikke til at stå på køl i længere tid….max et par timer da den ellers vil blive helt skummet i stedet for en tæt marengs.

Italiensk marengs frosting

Du skal bruge:
220g sukker
0,8 dl vand
2 pasturiserede æggehvider

Sådan gør du:

 1. Bring sukker og vand i kog i en lille gryde.
 2. Kog det uden omrøring i 5 min.
 3. Pisk hviderne stive.
 4. Når siruppen er færdig hældes den i hviderne mens der piskes.
 5. Pisk ca. 10 min. eller indtil du har en tyk og luftig marengs.

God fornøjelse 😀

31 tanker om “Italiensk marengs frosting”

 1. Jep, de er pasteuriserede! Super 🙂

  Hvordan med nedfrysning af de færdige cupcakes? Jeg har god erfaring med at fryse cupcakes med alm smør-icing – det er så fedt at kunne tage flotte cupcakes op fra fryseren på dage, der er travle. Men hvordan vil disse med royal icing reagere på en tur i fryseren?

  Og størkner de på samme måde efter en nat i køleskabet, som når man laver det med smør og flormelis? Jeg har prøvet den færdige icing fra specialkøbmanden, men jeg synes den er træls, fordi den kun størkner minimalt… Så de er meget uhåndterlige efter min mening.

  Forresten, stor ros til din blog og dine videoer. Blev opmærksom på den for få dage siden og har været godt rundt nu. Gode tips og ideer – der er nok at gå i gang med!

  Har du noget sted vist, hvordan man laver en pæn afslutning på bundkanten af en lagkage overtrukkket med fondant? Jeg har prøvet med icing, men synes ikke det bliver pænt. Du har en fin tofarvet på din påskelagkage?

 2. En del af den kommentar er vidt besvaret på facebook 😀

  Icingen her størkner ikke da den jo ikke er baseret på nogen form for fast fødevare. Den er ikke god til detaljer som en normal smørcreme og skal faktisk helst opbevares ved stuetemperatur. Du kan selvfølgelig godt lave detaljer med dem, men skarpe kanter på fx. en rose er svært at få et godt resultat ud af med den her icing.

  Tusind tak for rosen, er glad for at jeg kan være til hjælp, inspiration mm.

  Jeg kan godt vise det i en video næste gang jeg laver en afslutning med frosting, men ellers tjek videoen om "Chokoladekage m. frosting" det er dog bare på toppen af kagen, men samme princip.

  knus Nikoline. 😉

 3. Nej jeg bruger 2 æggehvider som jeg skriver 😉 Så bruger jeg 1 bæger og 1/3 bæger….hvis jeg bruger DANÆG. Hvis jeg bruger dem fra Rema 1000 er der jo andre mål mener der er 1 1/4 æggehvide i hvert bæger eller noget. 😀

 4. Den frosting du har oven på dine regnbue muffin, er det denne opskrift? 🙂
  – rigtig god side, med mange gode tips og ideer. 🙂

 5. skal royal icing piskes til den er kold ?
  hvis ikke, skal man så bare piske i 10 min. og vente med at sproyte den på cupcakes til den er kold ?

 6. Pingback: Chokoladecupcakes m. hindbærfyld og italiensk marengs frosting – Bage-bloggen

 7. Pingback: Påske cupcakes – Bage-bloggen

 8. Pingback: Regnbue cupcakes – Bage-bloggen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *