Denne opskrift er perfekt, hvis man trænger til lidt sødt, som ikke synder så meget.
10 stk.
Du skal bruge:
2 dl hele mandler
1 dl havregryn
1 tsk vanillesukker
2 tsk bagepulver
2 spsk honning
1 dl mælk
60g grofthakket mørk chokolade (55-80%)
Sådan gør du:
- Blend mandlerne helt fint og bland alle ingredienserne sammen til en ensartet dej.
- Anbring dejen på en bageplade i ti klatter som spredes lidt ud.
- Bages ved 175 grader ca. 15 min til de er godt gyldne.
- Lad dem køle helt af inden de fjernes fra bagepapiret.
God fornøjelse!
De må prøves, – ser lækre ud 🙂
Kan man bruge banan i stedet for honning og mælk?
kan man bruge rosiner i stedet for chokolade?
Ja det kan du sagtens 🙂
Ikke i denne opskrift desværre 🙂
Virkelig gode!!! Har allerede lavet dem 10 gange, tror jeg.