Jeg står ofte med en god mængde frosting, når jeg har lavet større lagkager. Det er ærgerligt bare at smide det ud, men ofte står det i mit køleskab i en måneds tid før jeg indser, at jeg ikke får det brugt. I stedet er det derfor oplagt at følge denne opskrift og lave en lækker kage ud af det.
Chokoladekage af frostingrester -video
Du skal bruge:
Ca. 200 g frosting -hovedsageligt baseret på smør og sukker
1 tsk. vaniljesukker
3 æg
100 g sukker
1 stor dl kakao
1 dl mel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. fint salt
Sådan gør du:
- Hæld frostingen i en skål og smelt den kort i mikroovnen eller over vandbad.
- Tilsæt æggene og pisk godt.
- Kom de resterende ingredienser i og pisk til dejen er jævn.
- Hæld dejen i en form på ca. 25×20 cm og bag den ved 200 grader i omkring 20 min.
- Lad kagen køle af inden servering. Den kan evt serveres med lidt glasur på.