Spring til indhold

Chokoladekage af frostingrester

Jeg står ofte med en god mængde frosting, når jeg har lavet større lagkager. Det er ærgerligt bare at smide det ud, men ofte står det i mit køleskab i en måneds tid før jeg indser, at jeg ikke får det brugt. I stedet er det derfor oplagt at følge denne opskrift og lave en lækker kage ud af det. 

Chokoladekage af frostingrester -video 

Du skal bruge:

Ca. 200 g frosting -hovedsageligt baseret på smør og sukker
1 tsk. vaniljesukker 
3 æg 
100 g sukker
1 stor dl kakao
1 dl mel
1 tsk. bagepulver
1/4 tsk. fint salt

Sådan gør du:

  1. Hæld frostingen i en skål og smelt den kort i mikroovnen eller over vandbad.
  2. Tilsæt æggene og pisk godt.
  3. Kom de resterende ingredienser i og pisk til dejen er jævn.
  4. Hæld dejen i en form på ca. 25×20 cm og bag den ved 200 grader i omkring 20 min.
  5. Lad kagen køle af inden servering. Den kan evt serveres med lidt glasur på.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *