Her har I en meget frisk og velsmagende sommerkage. Den er ikke så sød, men det for de søde sommmerjordbær til at træde endnu mere i karakter!
Mazerinkage m. hyldeblomstcreme og jordbær -VIDEO
Ca. 8 portioner
Du skal bruge:
Mazarinkage:
125g blødt smør
250g marcipan
3 æg
0,5 dl hvedemel
+smør og ca. 50 g mandelflager til formen (hakkede mandler kan bruges)
Creme:
2 æggeblommer
1/4 dl sukker
1 god spsk maizena majsstivelse
knap 0,5 dl koncentreret hyldeblomstsaft
1 1/4 dl fløde
En bakke jordbær
+ en ekstra dl. fløde
En bakke jordbær
Sådan gør du:
- Pisk blødt smør og revet marcipan sammen i en skål og tilsæt æggene et ad gangen.
- Rør til sidst melet i og kom dejen i en smurt og mandeldrysset 20 cm form.
- Bages ca. 30 min ved 175 grader.
- Creme: Pisk æggeblommer, sukker og maizena sammen og bring fløde og hyldeblomssaft i kog. Når det koger tilsættes æggemassen under konstant piskning. Pisk til cremen er tyknet og slår et par bobler. Kom den i en kold skål og læg plastik film på cremen. Afkøl et par timer eller natten over.
- Anret kagen på et fad og pisk den ene dl fløde til skum. Vend den sammen med hyldeblomstcremen.
- Fordel cremen på bunden og afslut kagen med jordbær i skiver.
Kan man lade vær med at putte hyldeblomst saft i
Ja det kan du godt 😉