Spring til indhold

Marcipankonfekt med karameliserede hasselnødder og vanilje

Lækker lækker konfekt til julebordet 🎄

Marcipankonfekt-video

Ca. 20 stk.

Du skal bruge:

100 g marcipan
30 g sukker
25 g hasselnødder 
1/3 vaniljestang 
Ca. 150 g mørk chokolade

Sådan gør du:

  1. Smelt sukkeret ved jævn varme i bunden af en gryde og tilsæt hasselnødderne når karamellen er gylden.
  2. Hæld de karameliserede nødder over på et stykke bagepapir og hak dem forholdsvist groft når de er helt afkølede.
  3. Skrab kornene ud af vaniljestangen og bland dem med marcipanen sammen med de karameliserede nødder.
  4. Tril massen til små kugler og dyp dem i den tempererede chokolade.
  5. Du kan evt. pynte dem med lidt glimmer, som jeg gjorde.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *