Spring til indhold

Juletræskonfekt af marcipan og nougat

Er de ikke bare cute? Og så smager de tilmed skønt! Jeg indrømmer, at det er et meget tidskrævende stykke konfekt, men jeg synes, de er tiden værd!

Juletræskonfekt-video

Ca. 15 stk.

Du skal bruge:

100 g marcipan
50 g nougat
Grøn pastafarve + evt. lidt hvid
Ca. 20 g tempereret mørk chokolade
Perle-krymmel

Sådan gør du:

  1. Farv marcipanen grøn og tril små kugler af den som formes til små kegler.
  2. Brug et kegleformet modelleringsværktøj til at lave en dyb fordybning i bunden af hvert marcipanstykke og stil dem med bunden i vejret i en rist.
  3. Smelt nougaten og kom den i en kornet. Fyld alle de grønne kegler med nougat helt til toppen.
  4. Temperer den lille mængde chokolade og spred den jævnt ud på et stykke bagepapir. Inden den sætter sig helt stikkes små cirkler ud med en lille tyl. De skal være lige så store som bunden på de små kegler.
  5. Når chokoladen er helt størknet placeres de små chokoladecirkler på bunden af hver kegle og de vendes herefter om.
  6. Modeller nu hvert enkelt lille juletræ, så det får lidt karakter. Jeg bruger et værktøj med en lille halvcirkel i enden. Sæt til sidst en perle fast på toppen med lidt chokolade.

Wupti -klap dig selv på skulderen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *