Bønner er et smart alternativ til mel, da de indeholder stivelse, men ikke gluten. Disse chokolademuffins smager himmelsk.
Ca. 14 stk.
Du skal bruge:
1 dåse black beans (drænet)
75g blødt smør
200g rørsukker
100g smeltet mørk chokolade
Kornene af 1/2 vaniljestang eller 1/2 tsk. vaniljepulver
1 knivspids salt
1/2 dl kakao
1 tsk. bagepulver
1/2 tsk. natron
3 store æg
Sådan gør du:
- Kom bønnerne i en foodprocessor og blend dem helt fint.
- Tilsæt smør og sukker. Blend igen.
- Tilsæt den smeltede chokolade efterfulgt af alle de tørre ingredienser.
- Når dette er blandet godt tilsættes æggene, og deje køres helt fin i processoren.
- Fordel dejen i ca. 14 muffinsforme i et par muffinsplader og bag kagerne ved 180˚ i ca. 25-30 min.
- Server med is, bær eller frugt.