Spring til indhold

Fyldte chokolader med saltkaramel


Fyldte chokolader-video


Ca. 30 stk.

Du skal bruge:
Ca. 250g mørk chokolade til skallerne (jeg bruge 56% kakao)
1 1/2 dl fløde
175g sukker
3/4 tsk havsalt

Sådan gør du:

  1. Smelt sukkeret ved middel-jævn varme i en gryde. 
  2. Når sukkeret er helt smeltet og godt gyldentbrunt skal fløden hældes i. Den kan evt. opvarmes lidt i mikroovnen inden. 
  3. Rør jævnligt indtil sukkeret og fløden har dannet en homogen masse, og tilsæt derefter havsaltet. 
  4. Sæt fyldet på køl til brug.
  5. Lav resten af opskriften som vist i videoen. 

Jeg håber at I vil nyde denne lækre opskrift! 

6 tanker om “Fyldte chokolader med saltkaramel”

  1. Det ser så lækkert ud – tak for deling;-)

    Kan man bruge karamel af kondenseret mælk i stedet – eller er det for svært at røre salt ud i det? Når jeg laver rigtig karamel ved at koge sukker og fløde bliver det stenhårdt – har prøvet flere gnage nu;-( Har du nogle gode tips til at undgåe det?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *