Spring til indhold

Chokolademousse

Denne chokolademousse er nem, lækker og elegant. Min go-to opskrift for chokolademousse.

Chokolademousse-video

Dessert til 6-8

Det skal du bruge:
200 g mørk chokolade (ca. 50% kakao)  
1 dl kold, stærk kaffe
2 pasteuriserede æggeblommer
½ liter piskefløde 

Evt. Hvid- og Mørk chokolade til pynt. (Du kan også bruge bær)    

  1. Del chokoladen i mindre stykker og smelt dem i en skål i vandbad. 
  2. Tag skålen op, og pisk kaffe og æggeblommer i chokoladen. 
  3. Pisk fløden stiv og vend chokolademassen forsigtigt i når denne er kold.
  4. Hæld moussen i portionsglas og stil dem koldt 4-24 timer.
  5. Se videoen hvis du vil lære at lave dekorationen på billedet.

  God fornøjelse 😀  

38 tanker om “Chokolademousse”

  1. Hej Nikoline! 🙂
    Hvor lang tid inden den skal serveres, kan man lave chokolademoussen? Altså, kan man lave den et par dage før den skal serveres? Eller skal det være samme dag? 🙂
    Knus fra Nanna 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *