Super lækre brombærmuffins, der sagtens kan fryses om nødvendigt.
16 stk.
Du skal bruge:
100 g smør
2 dl mælk
Skal af en usprøjtet citron
2 æg
1½ dl sukker
1 tsk. vaniljesukker
4 dl hvedemel
2 tsk. bagepulver
1 nip salt
250 g frosne eller friske brombær
Smuldredej:
40 g smør
1 dl havregryn
½ dl sukker
½ dl mel
Sådan gør du:
- Smelt smørret i en gryde og tilsæt mælk og citronskal og varm det til det er godt lunt.
- Pisk æg, sukker og vaniljesukker hvidt og luftigt.
- Rør smør-mælken i.
- Bland mel, bagepulver og salt og vend det i dejen.
- Tag på forhånd lidt af melet fra og vend det med brombærrene.
- Bland alle ingredienserne til smuldredejen med hænderne.
- Tilsæt brombær til dejen og fordel den over de 16 forme.
- Kom smuldredej på toppen som du bare har æltet godt sammen.
- Bag dem i ca. 25 min. ved 175˚C
God fornøjelse.