Denne kage kan sammenlignes med en karameludgave af en fudgy brownie. Den er perfekt med is, frugt eller bær til dessert.
Ca. 25 stk
Du skal bruge:
600g brun farin
225g smeltet smør
3 æg
270g mel
3 tsk vanille
3/4 tsk bagepulver
250g grofthakkede, smuttede mandler
Sådan gør du:
- Bland smør og farin.
- Tilsæt æggene.
- Derefter blandes resten af ingredienserne i med mandlerne til sidst.
- Fordel dejen i en smurt og foret form på ca. 30×30 cm (eller 25×35).
- Bag kagen ved 175 grader i ca. 40 min.
- Skær den ud i kvadrater når den er helt afkølet.
God fornøjelse!
Hej
Tak for opskriften og video. Giver du den alm. ovnvarme eller varmluft?
Jeg bruger altid almindelig ovn med mindre andet er skrevet 😀 God fornøjelse 🙂
Hej, god video.
Kan man undlade mandler??
Mandlerne udgør en stor del af kagen, men mon ikke det kan gå uden. Tror den vil blive udemærket med en kugle is til 🙂
hvad skal jeg gøre hvis jeg ikke har smør eller magerine?
Så må du ud og købe det 🙂