Royal icing

Denne icing bruges primært til dekoration af småkager og lagkager, men der er mange muligheder!

På billedet ses 3 forskellige konsistenser -stive toppe, bløde toppe og helt flydende.

Stive toppe bruges til at lave blomster og blade, bløde toppe bruges til at dekorere en lagkage og flydende royal icing bruges til at dekorere småkager som sugar cookies og krydrede figurkager mfl. 


Royal icing-video

Mængden du skal bruge afhænger af formålet, men til fx. klassisk lagkagedekoration (som på billedet) er 1/3 rigeligt.

Du skal bruge:
200g flormelis
ca. 1 æggehvide
ca. 1-2 tsk citronsaft

Sådan gør du:

  1. Skal du bruge flydende royal icing: røres alle tingene sammen med en ske og der tilsættes ekstra æggehvide og citronsaft til du har den ønskede konsistens. 
  2. Til stive eller bløde toppe: piskes flormelis og æggehviden sammen og citronsaften tilsættes. Pisk nu med el-piskeren til du har den ønskede konsistens. 

God fornøjelse -skriv en kommentar hvis du har brug for yderligere hjælp 🙂 

5 tanker om “Royal icing”

  1. Pingback: Citruslagkage med grape, citron og appelsin – Bage-bloggen

  2. Pingback: Månemalet kage af Emily Weber – Bage-bloggen

  3. Pingback: Uglekage med limemousse og chokolademousse – Bage-bloggen

Skriv et svar til Den Søde Tand Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *