Spring til indhold

Chokoladecupcakes m. granatæble

Med granatæble??? Tænker du måske, men ja de er faktisk med granatæble 😀 Man kan ikke smage det direkte, men saften fra granatæblerne gør kagerne ufattelig svampede og lækre!

En god ide er at pynte kagerne med nogle granatæblekerner på frostingen 😀

Chokoladecupcakes m. granatæble-video

Ca. 18 stk

Du skal bruge:
165g blødt smør eller margarine
300g sukker
3 æg
265g mel
1 tsk bagepulver
1 tsk natron
70g kakao
3 dl granatæblesaft (Se video hvis ikke du kan finde det som juice eller saft i en specielforretning eller grønthandler).
1 spsk eddike 

Frosting:
200g mørk chokolade
2 dl fløde
250g flormelis
1 spsk granatæblesaft  

Sådan gør du: 

  1. Pisk smør og sukker lyst, og tilsæt æggene et ad gangen.
  2. Bland mel, bagepulver, natron og kakao og sigt det i dejen hvorefter der røres til det kun lige er blandet.
  3. Bland granatæblesaft og eddike og tilsæt det til dejen over nogle gange.
  4. Når dejen er ensartet fyldes den i muffinsforme i en musffinplade.
  5. Bag kagerne i ovnen ved 180grader i ca. 20.25 min eller til de er gennembagte.
  6. Frosting: Varm fløden op til kogepunktet og fæld chokoladen i. Lad det stå i ca. 2 min.
  7. Rør nu blandingen sammen og tilsæt resten af ingredienserne. Pisk til frostingen er ensartet og lad den køle af til den skal bruges.
  8. Pynt nu dine cupcakes som du lige føler for;) Bare du sørger for at både kagerne og frostingen er kølet af!

Enjoy 🙂    

16 tanker om “Chokoladecupcakes m. granatæble”

  1. Hej Alfred 🙂 -Sejt navn!
    Jeg spiller ikke nej! 😛
    Jeg kommer ikke min frosting i køleskabet før den er på kagerne. Når kagerne så skal serveres er det bedst, hvis de står ude mindst 15 min før.
    Har jeg en rest frosting, kommer jeg den ofte i køleskabet eller fryseren, og så lader jeg den komme til stuetemperatur, før jeg rør den op og bruger den.
    -Nikoline 😀

  2. Mange tak Nikoline jeg har bare oplevet før at det har gået dårligt for mig når det har stået på køkkenbordet men tusinde tab Mvh. Alfred 10 år

    1. Hej, den behøver ikke at komme i køleskabet, men man kan gøre det, hvis det skal gå lidt hurtigere. Den bliver fast som du kan se i videoen, så den kan godt stå uden at smelte ja.

Skriv et svar til Den Søde Tand Annuller svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *